Koronavírus

17. 3. 2020

Kedves ügyfeleink, partnereink és barátaink,

Számunkra nagyon fontos a vásárlóink, dolgozóink és üzleti partnereink biztonsága. Azon dolgozunk, hogy minden óvintézkedést be tudjunk vezetni ami a vírus terjedésének lassításához szükséges. Ezért 2020 március 17-től minden értékesítői irodánk "home office" munkarendben működik tovább.

Minden értékesítési csapatunk (PL, HU, SK, SLO, IT, BE, DE, AT, CZ)  és termelési helyszínünk ezen túl is elérhető. A megszokott munkaidő alatt telefonon és e-mailen keresztül érhetnek el minket, személyes találkozásra, valamint tárgyalások személyes lebonyolítására határazotlan ideig nincs lehetőség. Termelési helyszíneink a szokásos módon üzemelnek, de a rendelt termékek személyes átvételére, csak szigorú szabályok betartása mellett van lehetőség. Minden belső rendszerünk  mind azt adatvédelelmhez mind szolgátatásainkhoz kötődően a fenálló helyzet  ellenére maradéktalanul működik.

Termelési és szállítási munkálatainkat jelenleg nem befolyásolja a határzárak bevezetése. Az Európán belüli piaci tevékenységre vonatkozóan nincsenek megszorítások, termékeinket továbbra is a megszokott módon, de fokozott egészségügyi intézkedések és szabályok melett tudjuk gyártani valamint szállítani ügyfeleink számára.

Amennyiben a helyzet változik természetesen azonnal tájékoztatjuk önöket!
Kérünk mindenkit, hogy tegye meg a megfelelő lépéseket a saját és mások egészségének megőrzése érdekében, hogy együtt minél hamarabb túl lehessünk ezeken a nehéz időkön!

 

Üdvözlettel,

Az Eclipse csapata

 

 

 

További hírek